Zbor učencev od 2. do 9. razreda bo na igrišču za šolo (v primeru slabega vremena v telovadnici) po 7. uri. Ob 7.30 bo kratek sprejem in odhod učencev z razredniki v garderobe in matične učilnice.

Šolski prevozi zjutraj bodo po lanskem razporedu (časovnica prevozov se lahko še spremeni). Letošnjega voznega reda še nismo prejeli. Postajališča bodo enaka kot v lanskem šolskem letu.

Prevozi domov se bodo prvi šolski dan začeli ob 12. uri.

Prehrana in podaljšano bivanje bo organizirano.

Učenci naj imajo s seboj copate, ključ gar. omarice (če ga imajo doma), potrebščine po urniku: https://www.easistent.com/urniki/a912218430c1fad9561e98e4e5cbb78f0147914e

1. razred

Sprejem učencev in staršev ob 8.30 uri.

Prve šolske dneve bodite še posebej pozorni na vse udeležence v prometu. Učence opozorite na varnost v prometu in cestno prometne predpise. Npr. obvezna čelada in kolesarski izpit za kolo in el. skiro, varno prečkanje ceste, hoja po pločniku oz. ob robu ceste …

V šolo naj prihajajo le popolnoma zdravi učenci. Učenci oz. starši učencev lahko prevzamejo teste za samotestiranje na prisotnost virusa SARS-Cov-2 v lekarnah in test po potrebi opravijo doma.

Dostopnost