Zbudili smo se v deževno jutro, se dobro najedli in se z gondolo povzpeli na pobeljeno smučišče Vogel z 10 cm novo zapadlega snega. Vsak je brez zadržkov urezal svojo novo smučino in za seboj pogledal svojo sled vijuganja. Priložnost, ki jo ne doživiš velikokrat v življenju. Na snežaku smo lahko razbrali, da je v našem času zapadlo vsaj še 5 cm snega.

Popoldan smo se ob video analizi lastnih posnetkov malo nasmejali, načudili in zaploskali drug drugemu, saj je napredek od prvega dne več kot očiten. Jutri je zadnji dan smučanja in bomo imeli priložnost, da še en dan uživamo med vijuganjem in klepetih med vožnjo na sedežnici. Z zanimivo družabno avtorsko igro CŠOD-ja, Z muko na smuko, smo preverili koliko novega smo se naučili v tem tednu o smučanju. S kratkimi zapisi v dnevnik zimovanja smo zaključili popoldan in uživali ob prepevanju glasbenih želja.

Zvečer nam je učitelj Matjaž pokazal veliko cirkuških spretnosti ter nam dal možnost, da se tudi sami preizkusimo v njih.

Skupaj z našimi novimi prijatelji iz OŠ Šentvid iz Ljubljane smo zapeli na melodijo Kekčeve pesmi z avtorskim besedilom učitelja Janka in Luke. Na kahon nas je spremljala naša učiteljica Nataša Dragar, s kitaro pa Janko Rošelj. Zvenelo je res dobro!

S podelitvijo priznanj za uspešno zaključeno alpsko šolo smučanja in darilom – liziko, smo vsi zadovoljni, malo kasneje kot ponavadi, utrujeni popadali v postelje. Kaj je kdo sanjal danes ponoči vam razkrijemo doma 😉

Jutri predvidevamo prihod pred šolo ob 16.uri.

Lahko noč in eno bolho za pomoč.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost