no images were found

V tednu otroka smo v 1. razredu imeli pester program. Poleg več poljubnih dejavnosti, smo v ponedeljek končno podelili knjige, namenjene ob dnevu zlatih knjig, kar nam ni uspelo zaradi različnih dejavnikov, pa so bile res najlepše možno darilo za teden otroka. Knjig so se otroci zelo razveselili. V torek smo imeli poseben obisk Društva za zaščito živali iz Novega mesta, ki so prišli ob dnevu odgovornega lastništva in nam povedale, kako je treba ravnati z živalmi, katera hrana je primerna za njih… Ker učiteljica Martina ni bila z nami, nam je v ponedeljek in torek pripravila posnetka s pravljicama.

V sredo so se učenci z učiteljicama Ireno in Teo odpravili na sprehod, za nagrado pa so si privoščili kuhan kostanj. V četrtek je k nam prišla posebna gostja, medicinska sestra Tjaša iz Trebnjega, ki nam je predstavila, kako je potrebno skrbeti za zobe. Predstavila nam je tudi tekmovanje za čiste zobke, ki ga bomo izvajali tudi mi. 

Petek pa je bil poln presenečenj. Najprej smo narezali jabolka, jih popražili in naredili jabolčno pito, medtem, ko se je pekla, pa smo morali v kolono z blazinicami in neko vstopnico. Učenci so presenečeno ugotovili, da gredo v šolski kino! Skupaj z 2. in 3. razredom so si ogledali risani film. Pričakala jih je hostesa Nina, ki je pretrgala karte, pokovko pa je delila učiteljica Martina. Da je bilo vse, kot mora biti, pa sta poskrbeli še učiteljici Andreja in Katja, ki sta pripravili risani film.

Takih tednov si zagotovo otroci želijo še več. Mislimo, da bi kdaj prav prišel tudi teden staršev, kajne?

😀

 

Dostopnost