Spoštovani učenci in starši,

končno je prišel čas, da bomo vsaj delno pričeli s poukom v šoli. Naslednji teden se v šolske klopi vračajo učenci od 1. do 3. razreda.

V torek, 9. 2. 2021 bo še vedno potekal pouk na daljavo. Učenci od 1. do 5. razreda bodo imeli športni dan, učenci od 6. do 9. razreda pa kulturni dan. Večina zaposlenih v šoli in vrtcu se bo ta dan testirala na prisotnost virusa Sars-Cov-19.

V kolikor bo v torek kdo potreboval nujno varstvo za učenca/ko 1. triletja, naj to sporoči do petka, 5. 2. 2021, do 11. ure dopoldne (z odgovorom na to sporočilo).

V sredo, 10. 2. 2021 se bo pričel pouk za učence 1. triletja v šoli, za učence od 4. do 9. razreda bo pouk še naprej potekal na daljavo.

Na nov prvi šolski dan (sreda, 10. 2.) naj učenci ne pozabijo na ključke omaric, copate in druge potrebščine. Razredničarke vas bodo obvestile, kaj vse naj učenci prinesejo v šolo.

Učenci bodo sami vstopali in izstopali iz šole. V skupnih prostorih bodo morali učenci nositi maske, v razredu jih ne bodo potrebovali. Natančen protokol prihodov, odhodov in ostale organizacije boste prejeli naknadno. Odhodi bodo mogoči le ob vnaprej določenih urah.

V šoli se že veselimo, da bodo šolski prostori ponovno zaživeli.

Verjamem, da bodo najmlajšim učencem kmalu sledili tudi ostali.

Lep pozdrav,

Jože Tratar,
ravnatelj

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost