Na šoli poteka krožek športno ritmične gimnastike pod vodstvom trenerk ŠD Fleksi. Tudi letošnje leto se je v okviru omenjenega društva odvijal Pokal pomladi v dveh delih. Prvo tekmovanje se je odvijalo v Škofji Loki. Udeležili sta se ga obe skupini deklet iz naše šole. V kategoriji Cicibank 1 so nastopale učenke 3. razreda: Inna Uhan, Hana Golob, Neža Umek in Zoja Ajdišek. Dosegle so odlično 3. mesto. 

V kategoriji mlajših učenk iz 4. in 5. razreda so nastopale: Eva Vidmar, Zala Nemec, Zala Strmole, Miša in Julija Ketiš, Hana Mlinarič Prijatelj, Eva Sladič, Eva Tratar, Teja Kuselj in Mija Starič. Z zelo dobro izvedbo vaje, so se uvrstile na finalno tekmovanje, ki je potekalo v Grosupljem. Tam so med štirinajstimi ekipami dosegle odlično 2. mesto.

Vas zanima kako poteka tekmovanje? Učenka Zala Nemec nam ga opiše takole.

“Ko pridemo, si v garderobi sezujemo čevlje in odidemo na blazino. Potem ponovimo vajo. Sledi tekmovanje. Ko pokažemo vajo, jo sodnice ocenijo. Proste smo do konca vseh nastopov. Po koncu je najbolj napeto, saj čakamo na podelitev medalj, pokalov in priznanj.”

ČESTITAMO!

Dostopnost