Spoštovani starši,

prvomajskih počitnic je konec in vstopamo v 7. teden poučevanja na daljavo. Hvala vam za vaš trud in pomoč pri poučevanju. Prepričan sem, da bomo s skupnimi močni pripeljali to šolsko leto do konca.

V tem tednu pričakujemo navodila, kako bo potekalo delo do konca šolskega leta. Kot ste zasledili v medijih, je možnost, da se učenci 1. triletja v šolo vrnejo v ponedeljek, 18. 5. 2020, kasneje pa tudi učenci 9. razreda. Po trenutnih informacijah bodo ostali učenci šolsko leto zaključili na daljavo.

V skladu s priporočili Zavoda za šolstvo in navodili ministrstva bomo v maju izvedli ocenjevanje znanja pri večini predmetov. O posameznem ocenjevanju bodo učenci obveščeni s strani učiteljev.

Kot običajno v tem času, smo tudi letos že pričeli z načrtovanjem dela v naslednjem šolskem letu 2020/21. V maju bodo potekale prijave k neobveznem izbirnem predmetom (2. triletje), izbirnim predmetom (3. triletje), pričeli bomo zbirati prijave za prevoze, prehrano … O vsem boste natančneje obveščeni v naslednjih dneh.

Objavljam rezultate anket za starše. Rezultate si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Rezultati ankete za starše učencev od 1. do 5. razreda, 24. 4. 2020

Rezultati ankete za starše učencev od 6. do 9. razreda, 24. 4. 2020

Hvala vsem, ki ste izpolnili anketo. S pomočjo vaših odgovorov bomo poskusili še izboljšati naše delo. Hvala vsem za lepe in spodbudne besede.

Jože Tratar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost