Spoštovani starši, dragi učenci, cenjeni sodelavci,

po burnem obdobju, ki ga je zaznamovala epidemija, se pričenjajo prve letošnje počitnice. Vsi si želimo, da se po počitnicah čim bolj običajno nadaljuje pouk. Velika možnost je, da bo pouk moral potekati na daljavo. O tem vas bomo obvestili konec naslednjega tedna. Žal smo tudi mi o ukrepih obveščeni najprej iz medijev, šele nato po uradni poti.

V prispevkih na spletni strani šole lahko vidite, da smo kljub ukrepom izvajali na šoli številne dejavnosti. Poskusili smo preživeti čim več časa na prostem, v gibanju, na svežem zraku. Imeli smo srečo, da nam ni bilo potrebno zapirati šole oz. vrtca.

V tednu od 2. do 6. novembra imajo šestošolci predvideno šolo v naravi. Uradne odpovedi izvedbe šole v naravi še ni, a prepričan sem, da izvedba ne bo mogoča. V tem primeru bomo poskusili organizirati šolo v naravi v kasnejšem terminu. Vse je seveda odvisno od epidemioloških razmer in razpoložljivih terminov v domovih CŠOD. O vsem vas bomo obvestili.

Kljub trenutnim razmeram vam želim miren teden, poskusite preživeti več časa z otroki, učencem pa želim prijetne počitnice.

Hvala sodelavcem za dobro opravljeno delo v oteženih razmerah. Zaslužite si mirnejši teden, da si naberete novih moči.

Ostanite zdravi.

Jože Tratar,
ravnatelj

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost