Spoštovani starši, učenke in učenci, bliža se konec šolskega leta in kmalu bo potrebno nakupiti delovne zvezke in potrebščine za novo šolsko leto.

 UČBENIŠKI SKLAD (US)


Osnovna šola vsem učenkam in učencem priskrbi učbenike, ki jih bodo prejeli v šoli na prvi šolski dan.

Predvidevamo, da si boste vsi učenci šole izposodili gradivo iz učbeniškega sklada – če kdo tega ne želi, naj obvesti skrbnico učbeniškega sklada.

Izposoja učbenikov je za učenke in učence od 1. do 9. razreda BREZPLAČNA (sredstva za nakup učbenikov zagotovi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport).

Ob izteku šolskega leta morajo učenke in učenci vse izposojene učbenike vrniti šoli.

V učbenike NE PIŠEJO.

V primeru, da bo učbenik popisan, poškodovan, uničen ali izgubljen, se ob koncu šolskega leta zaračuna odškodnina v skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Seznam UČBENIKOV za šolsko leto 2021-22

 

DELOVNI ZVEZKI


Ministrstvo za šolstvo in šport bo tudi za naslednje šolsko leto omogočilo nakup delovnih zvezkov za učence in učenke od 1. do 3. razreda osnovne šole – učenci jih dobijo BREZPLAČNO v šoli. Delovne zvezke bodo razdelile učiteljice v prvem tednu septembra.

Starši učencev od 4. do 9. razreda plačate delovne zvezke v celoti. Izbrane delovne zvezke kupite sami v izbrani knjigarni.

Seznam DELOVNIH ZVEZKOV in SAMOSTOJNIH DELOVNIH ZVEZKOV za šolsko leto 2021-22

 

POTREBŠČINE


Seznam šolskih POTREBŠČIN za šolsko leto 2021-22

 


Katalogi so dostopni na povezavah naših ponudnikov:

 

Seznam šole za hitro naročilo šolskih potrebščin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost